NETVÆRK OG NYTTIG VIDEN

Velkommen i klubben 😀

Nedenfor er tidligere events – kommende omtales på Facebook og i nyhedsbrev

  • 5. – 6. november i København: EventExpo i TAP1 i København – Danmarks nye eventmesse med foredrag, lokaler, catering, teknik og værktøjer. Det er gratis at deltage. 

  • UGE 47 på Fyn: IVÆRKSÆTTERFESTIVAL – Vil du vide mere om hvordan du bliver iværksætter og laver en Start-Up, bedre til at sælge og pitche din idé, undgår fejl 40 og bliver klogere på bæredygtighed og genbrug – så er uge 47 fyldt med inspiration, nyttig viden og spændende indlæg – og det meste er gratis 🙂

  • 22. februar 2020 i Odense: E-MAIL SUMMIT – er en særlig dag for dig, der arbejder med e-mail marketing og brænder for ny viden og inspiration, så du kan udvikle dig og være med i toppen af dansk markedsføring. Hvis du gør det godt, kan e-mail levere de BEDSTE resultater i dit marketingmix. Uanset hvilken branche du er i, og selvom der er mere støj i folks indbakker, så kan det år efter år dokumenteres, at e-mail er den bedste en-til-en kommunikationskanal for brands – og den foretrukne kommunikationskanal hos forbrugerne.

——–

Events afholdt i 2018:

ER FREMTIDENS MEDARBEJDER EN ROBOT?

GRATIS foredrag i Odense 20. april kl. 10:00-12:00. Hvordan skal mennesker, robotter og kunstig intelligens deles om fremtidens arbejde? Mød Claus Skytte, der er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, Internetisering og automatiseringen, som ændrer vores verden lige nu. Arrangør: Danish Connection, Syddansk Erhvervsskole og Salgs & Reklameforeningen.

DATO OG TID: Fredag 20. april kl. 10:00 – 12.00

STED: Syddansk Erhvervsskole · Konferencesalen · Bygning 7 · 5230 Odense M.

PRIS: DET KOSTER SØRME GRATIS 😉 – men tilmelding nødvendig.

TILMELDING HER

——–

FÅ EN SUCCESFULD WEBSHOP
– lær af Hesehus – Danmarksmester i webshops 

E-handelsspecialisterne Hesehus står bl.a. bag onlinesucceser for Matas, Wupti Marketplace, Zizzi, Stof & Stil og inviterer indenfor i deres spændende hus på havnen i Odense. 

E-HANDLEN ÆNDRER SIG HELE TIDEN
Med et buldrende e-handelsmarked går tingene stærkt, og præmisserne for den ultimative webshop ændrer sig konstant. Forbrugerne stiller nye krav, konkurrenterne lancerer smarte, innovative features, og nye spillere, som de udenlandske markedspladser og webshops, er pludselig en del af ligningen.

WEBSHOPPEN SKAL INDFRIE DEN OPTIMALE BRUGERREJSE
For mange virksomheder er webshoppen i dag en integreret del af deres brand og et helt afgørende omdrejningspunkt i at indfri virksomhedens strategiske mål. Derfor er det også essentielt, at webshoppen lever op til forbrugernes krav, indfrier den optimale brugerrejse og ikke mindst matcher konkurrenternes onlinetiltag.

Men hvad skal en strategisk og ambitiøs webshop anno 2018 kunne for at stå mål med udviklingen?

KOM FORAN KONKURRENTERNE
Lars Hedal, adm. direktør for e-handelshuset Hesehus, giver jer på dette gå-hjem-møde en unik indsigt i, hvad en webshop i dag skal kunne for at gøre sig blandt de bedste, og hvordan man som e-handler kan komme et skridt foran konkurrenterne på et marked, der aldrig sover.

RAPPORT FRA SHOPTALK – VERDENS STØRSTE E-KONFERENCE I LAS VEGAS
Sidst, men ikke mindst, præsenterer Lars de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra Shoptalk, verdens største konference inden for e-commerce innovation, der afholdes i Las Vegas i marts.

Gratis for medlemmer. 25 kr. for studerende. 100 kr. for andre.

Program:

15.00 Velkommen
15.10 Rundvisning
15.30 Det kræver en ambitiøs webshop anno 2018 v/ Lars Hedal, adm. direktør, Hesehus A/S
16.10 Pause & forfriskning
16.20 Trends og digitale guldkorn fra Shoptalk, verdens største e-commerce innovationskonference i Las Vegas v/ Lars Hedal
16.50 Spørgsmål og networking
17.30 Tak for i dag 🙂

DATO OG TID: Tirsdag 24. april KL. 15:00 – 17:30

STED:  Hesehus A/S · Englandsgade 24 · 5000 Odense C

PRIS: Medlemmer GRATIS · Studerende kr. 25,00 · Andre kr. 100,00

TILMELDING HER