NETVÆRK OG NYTTIG VIDEN

Velkommen i klubben – og nedenfor er 2019 events – og der kan komme flere 😀

  • 12. April: Hippo Productions – de laver seje videoer bl.a. til TinderBox. Læs mere og tilmeld HER // Invitation og tilmelding kommer på Fjæsbog og i Nyhedsbrev som du tilmelder dig HER.

  • 23. april: Innovation Lab – Tech- & Business Trends – frae rfarne trendforskere. Er du på udkig efter et skud innovation? Så deltag på deres foredrag, hvor de deler deres viden inden for teknologier, innovationsformater og strategiudvikling. Læs mere og tilmeld HER // Invitation med tilmelding kommer på Fjæsbog og i Nyhedsbrev som du tilmelder dig HER.

  • Maj: Antalis – Interior Design & Print – vil du ha’ rammer der krammer – og ikke rammer der lammer – så oplev hvordan man kan forvandle kedelige rum og rammer til en fantastisk visuel oplevelse via tapetprint med sjovt design, fotos af smukke landskaber – eller noget du selv har fundet på. Planlagt til maj. // Invitation med tilmelding kommer på Fjæsbog og i Nyhedsbrev som du tilmelder dig HER.

——–

Events afholdt i 2018:

15. marts: HISTORIEN OM NYBORG DESTILLERI
– og smagning af Gin, Rom og Whisky

Vi besøger en historisk og spændende perle på havnen i Nyborg. Her skal du opleve et tankevækkende foredrag om ildhu, iværksætteri og innovation.

På Nyborg Destilleri laver de både whisky, rom, gin, snaps/akvavit og brændevin på fynsk frugt – og de stopper ikke der. Trangen til at skabe og lysten til at gå nye veje betyder, at de har hele tiden har noget nyt i gære.

I 125 år var bygningerne, der i dag huser Nyborg Destilleri, værksted for Statsbanernes godstog. Her i Danmarks riges hjerte holdt gæve mænd Danmark kørende. Da Storebæltsbroen åbnede lukkede værkstedet alle sine 4.000m2. Og i over 13 år stod alt stille – og gik i forfald. Indtil 2017 lå værkstederne hen som en livløs kolos, der adskilte Knudshovedkvarteret fra resten af Nyborg by. Det satte Nicolai og Niels Rømer sig dog for at ændre på engang i 2011. Området fremstår i dag som et af Nyborgs mest eftertragtede.

DATO OG TID: Torsdag 15. marts kl. 16:30 – 18.00

STED: Nyborg Destilleri · Holmens Boulevard 11 · 5800 Nyborg

PRIS: Medlemmer kr. 200 · Andre kr. 250

Vi arrangerer gerne samkørsel.

TILMELDING HER

——–

20. april: ER FREMTIDENS MEDARBEJDER EN ROBOT?

GRATIS foredrag i Odense 20. april kl. 10:00-12:00. Hvordan skal mennesker, robotter og kunstig intelligens deles om fremtidens arbejde? Mød Claus Skytte, der er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, Internetisering og automatiseringen, som ændrer vores verden lige nu. Arrangør: Danish Connection, Syddansk Erhvervsskole og Salgs & Reklameforeningen.

DATO OG TID: Fredag 20. april kl. 10:00 – 12.00

STED: Syddansk Erhvervsskole · Konferencesalen · Bygning 7 · 5230 Odense M.

PRIS: DET KOSTER SØRME GRATIS 😉 – men tilmelding nødvendig.

TILMELDING HER

——–

24. april: FÅ EN SUCCESFULD WEBSHOP
– lær af Hesehus – Danmarksmester i webshops 

E-handelsspecialisterne Hesehus står bl.a. bag onlinesucceser for Matas, Wupti Marketplace, Zizzi, Stof & Stil og inviterer indenfor i deres spændende hus på havnen i Odense. 

E-HANDLEN ÆNDRER SIG HELE TIDEN
Med et buldrende e-handelsmarked går tingene stærkt, og præmisserne for den ultimative webshop ændrer sig konstant. Forbrugerne stiller nye krav, konkurrenterne lancerer smarte, innovative features, og nye spillere, som de udenlandske markedspladser og webshops, er pludselig en del af ligningen.

WEBSHOPPEN SKAL INDFRIE DEN OPTIMALE BRUGERREJSE
For mange virksomheder er webshoppen i dag en integreret del af deres brand og et helt afgørende omdrejningspunkt i at indfri virksomhedens strategiske mål. Derfor er det også essentielt, at webshoppen lever op til forbrugernes krav, indfrier den optimale brugerrejse og ikke mindst matcher konkurrenternes onlinetiltag.

Men hvad skal en strategisk og ambitiøs webshop anno 2018 kunne for at stå mål med udviklingen?

KOM FORAN KONKURRENTERNE
Lars Hedal, adm. direktør for e-handelshuset Hesehus, giver jer på dette gå-hjem-møde en unik indsigt i, hvad en webshop i dag skal kunne for at gøre sig blandt de bedste, og hvordan man som e-handler kan komme et skridt foran konkurrenterne på et marked, der aldrig sover.

RAPPORT FRA SHOPTALK – VERDENS STØRSTE E-KONFERENCE I LAS VEGAS
Sidst, men ikke mindst, præsenterer Lars de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra Shoptalk, verdens største konference inden for e-commerce innovation, der afholdes i Las Vegas i marts.

Gratis for medlemmer. 25 kr. for studerende. 100 kr. for andre.

Program:

15.00 Velkommen
15.10 Rundvisning
15.30 Det kræver en ambitiøs webshop anno 2018 v/ Lars Hedal, adm. direktør, Hesehus A/S
16.10 Pause & forfriskning
16.20 Trends og digitale guldkorn fra Shoptalk, verdens største e-commerce innovationskonference i Las Vegas v/ Lars Hedal
16.50 Spørgsmål og networking
17.30 Tak for i dag 🙂

DATO OG TID: Tirsdag 24. april KL. 15:00 – 17:30

STED:  Hesehus A/S · Englandsgade 24 · 5000 Odense C

PRIS: Medlemmer GRATIS · Studerende kr. 25,00 · Andre kr. 100,00

TILMELDING HER